Алианц Банк България откри нов корпоративен център във Варна на адрес

...
Алианц Банк България откри нов корпоративен център във Варна на адрес
Коментари Харесай

Алианц Банк България откри нов корпоративен център във Варна

Алианц Банк България откри нов корпоративен център във Варна на адрес бул. Сливница №2, който обслужва бизнес клиенти от района, в това число Добрич, Силистра, Шумен, Търговище и Разград. 

В новия център компаниите могат да разчитат на способена консултация и финансови решения, осигуряващи стабилно развиване на техния бизнес. Стратегията на Алианц Банк е да дава на корпоративния бранш самостоятелни пакети от артикули и услуги, съответстващи на потребностите и спецификата на съответния бизнес.



„ За нас е от основно значение да бъдем покрай бизнеса, без значение от бранша, в който работят. Целта ни е да бъдем приближен сътрудник при реализация на техните хрумвания и проекти за развиване. С помощта на нашите висококвалифицирани специалисти клиентите ни имат опция да се посветят напълно на развиването на бизнеса си и осъществяването на своите цели “, разяснява Стефан Великов – районен управител на Алианц Банк България.

* обява

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР